Våre behandlinger og tjenester

Vi har et bredt utvalg ulike behandlinger som gjør deg fin på både inn- og utsiden. Unn deg selv litt avslappning i hverdagen eller gi bort en behandling som gave til nære og kjære.

Neglepleie

Få flotte og sterke negler med våre behandlinger. Vi tilbyr enkel-, fransk- og spa manikyr. Dersom du ønsker en mer langvarig neglepleie kan du velge gelelakk som sitter på mye lenger enn vanlig lakk og anbefales fjernet i salong. Her kan du velge mellom en mer naturlig eller fargerik lakkering.

Fotpleie

Vår fotpleie behandling består av negleklipp, fjerning av hard hud, fjerning av torner og råd om fotbehandling. Det hele avsluttes med en lett fotmassasje.

Vi tilbyr også skånsom parafinbehandling som tilfører fuktighet og næring til huden.

Hudpleie: Micro-needling

Microneedling er en unik behandling med micronåler som gjenoppbygger huden fra innsiden, dels gjennom den naturlige helingsprosessen men også gjennom å skape kanaler som maksimerer absorbsjonen av aktive ingredienser i huden. Den raske og effektive oppbygningen med hudens naturlige helingsprosess, gjør at vi kan oppnå samme resultat som ved laserbehandling eller dyptgående peeling, men med få side effekter og færre kostbare behandlinger. Med denne behandlingen kan vi bidra med å minimere fine linjer og dype rynker. Få en sterkere og tykkere hud, minsker arr og akne arr. Videre så er den fin til solskadet hud og medtatt/moden hud, 

aldersflekker/hyperpigmentering og gir deg en jevn og klar hudtone. For maksimal effekt av behandlingen, anbefales en kur på 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom.

Hudpleie: Kjemisk Peeling

En kjemisk peeling er en behandlings teknikk som brukes til å forbedre og glatte teksturen i ansiktshuden ved bruk av en kjemisk løsning. Kjemisk peeling innebærer at hudens øverste døde hud lag fjernes slik at ny, frisk hud med yngre utseende kan dannes. Hva slags effekt får du? Helt generelt vil du merke at peeling vil gi deg mykere, jevnere og glattere hud med raskere produksjon av nye, friske hudceller. Du vil generelt oppleve å få en bedre hudkvalitet. Hva kan forbedres med kjemisk peeling? Akne eller acne arr, Alder og leverflekker, , Fine linjer og rynker,Fregner,Uregelmessig hudpigmentering, Grov hud og skjellende flekker, Solskadet hud. Etter behandlingen vil huden se friskere ut og har mer glød. Peelingens resultater kommer gradvis og det er derfor viktig å repetere behandlingen. Vi anbefaler en behandlingsserie på 4 til 6 behandlinger med en måneds mellomrom.

Hårfjerning - Voksing og Threading

Bli kvitt hårene på en langvarig og skånsom måte med voksing eller threading. 

Hårfjerning med tråd, «threading», er en meget populær metode som blir brukt for fjerning av hår fra roten. Passer ypperlig for fjerning av hår i ansiktet. I tillegg til effektiv hårfjerning, fører behandlingen også til økt blodsirkulasjon i huden, samtidig har den også en fantastisk fin eksfolierende effekt på huden.
Behandlingsområder: Bryn – Overleppe – Hake – Kinn – Hele ansiktet.
De nye hårene som vokser ut, blir tynnere og tynnere.

Vi bruker voks av ypperste kvalitet til hårfjerning på både ansikt og kropp. 

Vippe-extensions

Ønsker du deg lange og fyldige vipper uten å bruke lang tid om morgenen? Glem mascara og vippetang! Oppfyll drømmene dine.
Selv korte vipper kan bli lange og fyldige, og resultatet er vakkert! Dette gjøres ved at man kommer tilbake for påfyll ca hver 3.- 4. uke.
- Ser 100% naturlig ut!
- Flere forskjellige lengder og tykkelser å velge mellom.
Vippeløft - Løft, volum og lengde

Vippeløft er for deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre og gi mer volum. Den "nye generasjonen" vippebøyer! En revolusjonerende ny vippeløft-teknikk fra England som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippe-extensions. Det gir et vakkert åpent blikk. Holdbart opp til 6-8 uker. Merk: Vi anbefaler ikke å utsette dine vipper for vann, damp, sauna og makeup de første 24 timer etter behandlingen.

Permanent  Make-up

Permanent make-up går ut på å tilføre huden varig farge. Ved permanent make-up brukes det en nål som kun går fra 0,6-1,3 mm ned i huden (dette er mindre enn ved tatovering). Denne vil langsomt svekkes og etter hvert forsvinne, alt etter hudens tilstand og beskaffenhet. Jo eldre man er, dess lengre sitter fargen.